Heb je vragen? Stuur mij gerust een bericht en volg me op https://www.facebook.com/MinifarmWaadhoeke

Interesse in dieren?

Gepubliceerd op 4 mei 2021 om 17:20

Elke week krijg ik tientallen verzoeken om dieren en dat vind ik hartstikke leuk, want zoals veel mensen weten help ik graag een ieder aan mooie en gezonde dieren. Ik fok alleen niet zo grootschalig, het is en blijft mijn hobby en uiteindelijk probeer ik altijd iedereen te helpen aan mooie en gezonde dieren. De dieren liggen alleen niet op schappen klaar, ik fok dan ook niet bedrijfsmatig. Ik fok voor mij zelf en op aanvraag help ik collegafokkers / beginnende fokkers aan een goede stam dieren en voor liefhebbers zit er altijd wel wat leuks bij. Mijn dieren zie ik ook niet als machines, bij de varkens bijvoorbeeld krijgt elke zeug maar een nest per jaar en de zeugjes die het jaar ervoor een nest hadden zitten vaak in de rust.

 

Als mensen hier dieren weghalen zijn het altijd gezonde dieren, de dieren gaan met de uiterste nazorg weg. Ik steek ontzettend veel tijd en energie in mijn hobby en de dieren krijgen alle zorg en liefde. Dat merken veel mensen die hier al eerder zijn geweest en ook is contact na het overnemen van dieren altijd mogelijk en sta ik altijd klaar om mijn kennis en ervaring te delen.

 

Als je dus interesse hebt in dieren, neem dan zeker contact met mij op en we kijken dan even verder, weet dus wel dat ik dieren niet heb klaarliggen zoals eten in een supermarkt. Het kan soms enkele weken of een paar maanden duren voordat er dus dieren beschikbaar zijn die jij / jullie zoeken afhankelijk van het tijdstip van het jaar. In het voorjaar duurt het vaak maar enkele weken, er is namelijk nu genoeg jong leven op de Minifarm!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.