Heb je vragen? Stuur mij gerust een bericht en volg me op https://www.facebook.com/MinifarmWaadhoeke

Langskomen op de Minifarm Waadhoeke

Gepubliceerd op 4 mei 2021 om 18:22

Ik krijg vaak de vraag of mensen vrijblijvend kunnen langskomen of wat de openingstijden zijn van mijn Minifarm. Nou op beide vragen is het antwoord:'geen'.

 

Ik ben geen bedrijf, maar ik heb een hobby waar ik graag anderen van mee laat genieten. Ik vind het namelijk prachtig om te zien hoe ik anderen een plezier kan doen en dat ik de jeugd wat kan bijleren. Er is namelijk zoveel vraag om langs te komen, wat ik trouwens hartstikke leuk vind. Ik vind het geweldig dat ik kinderen en mensen blij kan maken of kan laten mee genieten van mijn hobby, daarom kan iedereen die wil langskomen, met mij contact opnemen, dan maken we een afspraak. Het is namelijk vanzelfsprekend dat de dieren ook hun rustmomenten hebben, zeker als er jong leven op komst is.

 

Om contact met mij te zoeken dient u het contact formulier in te vullen en dan te klikken op het knopje 'verzenden'.

 

Bedankt


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.